fbpx

Parlefonie Videofonie

Aiphone, nummer één omtrent video- en parlofonie

Japanse kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn enkele belangrijke kernwoorden om de videofonie en parlofonie van Aiphone te omschrijven. Dankzij die kerneigenschappen is Aiphone uitgegroeid tot wereldwijde marktleider en gerespecteerde producent van intercomsystemen met meer dan 65 jaar ervaring. De videofoon of parlofoon van Aiphone scoren goed op vlak van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Een parlofoon voor een appartement of een videofoon voor een bedrijf: in het brede assortiment van Aiphone vind je voor elk type gebouw een ideaal systeem voor parlofonie of videofonie.

VM Elektro werkt met Aiphone voor video- en parlofonie.

Alle videofonie systemen kunnen verbonden worden met Wifi, belt er iemand aan de deur als je niet thuis bent, dan krijg je een melding op je gsm en kan je het gesprek aangaan met de persoon die bij u thuis heeft aangebeld.

aiphone videofonie

Bticino, design for all

Bticino toestellen zijn uitgerust met lichtgevende en akoestische signalen om een groot gebruiksgemak te verzekeren voor personen met gehoor- of zichtproblemen.

Oplossingen voor eengezinswoningen

De kit is de meest voordelige en praktische oplossing voor de installatie van uw video- parlofonie. Hij bevat alle nodige producten voor de plaatsing van het systeem: voeding, binnentoestel en buitendeurmodule. Er is een technische handleiding meegeleverd die erg nuttig is voor de aansluiting en inbedrijfstelling. 2 draden volstaan, en de aansluitingen zijn niet polariteitgevoelig. Als uw installatie een oude deurbel vervangt, kunt u de bestaande kabels opnieuw gebruiken.

bticino videofonie parlefonie

Contacteer ons