Nest camerabewaking

De Nest Cam Indoor beveiligingscamera helpt je op je huis en je gezin te passen – zelfs wanneer je weg bent.

VM Elektro Nest camerabewaking

Met dag en nacht live streamen, een veelzijdige magnetische standaard, persoonsmeldingen bij Nest Aware (apart verkrijgbaar) en één app voor al je Nest-producten, helpt de Nest Cam Indoor je een oogje te houden op wat belangrijk is. Waar je ook bent…

Beveiliging in een handomdraai

Je beveiligingscamera moet altijd actief zijn. De Nest Cam wordt aangesloten op het stopcontact, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lege batterijen.

Neemt alles op, voor het geval dat…

andere camera’s staan niet continu aan omdat ze op batterijen werken. Ze beginnen pas met opnemen als ze beweging waarnemen. Maar als de camera iets mist, mis jij het ook. Met een abonnement op Nest Aware neemt de Nest Cam dag en nacht op en slaat hij tot 30 dagen aan videobeelden veilig op in de cloud. Zo mis je nooit meer iets.

Hij laat het je weten als er iets aan de hand is

Je kunt niet continu naar je videobeelden kijken. Daarom is de Nest Cam alert op beweging en opvallende geluiden, zoals een dreun of het rinkelen van een gebroken ruit. En als er vermoedelijk iets aan de hand is, stuurt hij een melding naar je mobiel of een e‑mail met een foto van het belangrijkste moment. Melding gemist? Je kunt gratis via de Nest-app terugkijken wat er in de laatste drie uur is gebeurd.

Alle info betreffende de Nest camerabewaking ….klik hier