Dahua

VM Elektro Deinze - Dahua camerabewaking

VM Elektro biedt u eveneens de Dahua IP camera aan. Hiervan zijn er verschillende systemen verkrijgbaar.

Dahua: het merk voor professionele betaalbare IP-camera’s,  met oog voor service en kwaliteit.  Dahua Technology staat bekend voor zijn hoge beeld en materiaal kwaliteit en hun zeer goede doorontwikkelde software.

VM Elektro Dahua camerabewaking

Dahua IPC-HDBW4830E-AS Netwerk Camera presenteert een top-of-the-line nieuw product. Deze 8,0-megapixel outdoor-ready-netwerk camera met UltraHD 4K prestaties, nauwkeurige iris voor een optimale helderheid van het beeld en de H.265 & H.264-compressie. De Dahua IPC-HDBW4830E-AS camera is geschikt voor gebruik buitenshuis op luchthavens, banken, winkels, stadsbewaking en elke andere toepassing die de dekking van een groot gebied of extreem hoge beelddetails vereist.

Met de dag / nacht-functionaliteit is een hoge beeldkwaliteit mogelijk, zelfs bij weinig licht, nachtzicht tot 30 meter.

De Dahua IPC-HDBW4800E, die wordt geleverd met een muursteun, zonnekap en Ethernet-kabel, is beschermd tegen stof, regen, sneeuw en zon, en werkt bij temperaturen van -30 ° C tot 60 ° C (-22 ° F tot 140 ° F).

Om de bandbreedte en opslag behoefte te minimaliseren levert de camera digitale pan / tilt / zoom. De camera ondersteunt meerdere, individueel configureerbare video streams in H.265 & H.264

Ondersteuning voor Power over Ethernet * maakt de installatie eenvoudig. De camera beschikt ook over remote back focus voor fine-tuning van de focus vanaf een computer.

 

Meer info over de Dahua producten kan u terugvinden op http://dahuabenelux.com/nl/producten/